Alipainejärjestelmät

Schmalz on yksi maailman johtavista kumppaneista, jotka toimittavat alipaineteknologiaa automaatioon sekä käsittely- ja kiinnitystehtäviin. Schmalzin tuotteiden täydellinen laatu yhdessä työntekijöidemme korkealaatuisen neuvontapalvelun kanssa takaa ihanteellisen ratkaisun kaikilla toiminta-alueilla. Meidän tuotteet ja palvelut on sovitettu tarkasti asiakkaiden vaatimuksiin.

Schmalzin tuotevalikoima sisältää neljä eri tuoteryhmää.

Alipainekomponentit

 

Alipainekomponentit, jotka ovat alipainejärjestelmien perusta automatisoitujen prosessien käsittelytehtäviin. Alipainekomponentit sisältävät monipuolisen valikoiman imukuppeja, erilaisia alipainekehittimiä, kiinnityselementtejä, suodattimia, kytkimiä ja kaikkea, mitä tarvitaan täydellisen alipainejärjestelmän rakentamiseen.

Lisätietoja alipainekomponenteista

Alipainetarrainsysteemit

 

Alipainetarrainsysteemit ovat järjestelmiä, jotka toimitetaan kiinnitysvalmiina. Alipainetarrainsysteemit voivat joko olla imukehikkoja, jotka ovat yhdistetty erilaisista alipainekomponenteista, tai kerrostarrainsysteemeja, joka ovat erillisiä tuotteita.
Lisätietoja alipainetarrainsysteemistä

Alipainekäsittelyjärjestelmät

 

Alipainekäsittelyjärjestelmät tarjoavat ihanteellisen ratkaisun jopa 2000 kg painavien kuormien nostamiseen ja siirtämiseen. Schmalz tarjoaa Jumbo-alipainenostimen ja alipainetoimisen VacuMaster-nostolaitteen monena eri versiona eri kuormituksille ja työkappaleille. Alipainekäsittelyjärjestelmien kiinnitykseen, Schmalz tarjoaa myös kattavan valikoiman kääntöpuominostimia ja nostinjärjestelmiä, jotka sopivat täydellisesti Schmalzin tuotteisiin.

Lisätietoja alipainekäsittelyjärjestelmistä

Alipainekiinnittimet

 

Schmalzin alipainekiinnittimet ovat innovatiivisia järjestelmiä työkappaleiden kiinnitykseen cnc-koneistuskeskuksiin hyvin nopeasti, turvallisesti ja tarkasti. Monet valmistajat käyttävät jo ennestään alipainekiinnitysjärjestelmiä alkuperäisenä varustuksena CNC-koneissaan, mutta Schmalz tarjoaa järjestelmiä myös jälkiasennuksena CNC-konekeskuksiin.

Lisätietoja alipainekiinnittimistä

 
XLöysitkö sen mitä etsit?

Autamme sinua mielellämme.

Puh. +358 10 2312 011

schmalz@schmalz.fi

Puh.  +358 10 2312 011
 

Seuraavat virheet tulivat esille lomakkeen lähettämisen yhteydessä:

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

*) Merkityt kentät ovat pakollisia.