Tietosuoja

Tämä tietosuoja koskee tätä internetsivustoa sekä myös kansainvälistä internetsivustoamme www.schmalz.com, joka on linkitetty tälläinternetsivustolle.

1. Yksityisyyden suoja

 

Schmalz tekee kaiken suojellakseen käyttäjien yksityisyyttä internettoiminnoissa. Turvallisuus- ja tietosuojaselvityksen tarkoitus on avoimesti esittää Schmalzin tiedonkäsittelyprosessit. Jos sinulla on vielä kysymyksiä tai varauksia tietoturvasuojaan liittyen, ole hyvä ja lähetä sähköpostia osoitteeseen webmaster@schmalz.de.

2. Tallennetut tiedot

 

Schmalz on ainoa näillä sivuilla kerättyjen tietojen omistaja. Käytämme tietoja vain yrityksen sisäisesti toimintaprosessiemme täyttämiseen emmekä luovuta niitä kolmansille osapuolille. Käyttäjiemme tiedot vaaditaan rekisteröintiprosessissa.

3. Rekisteröinti

 

Käytämme rekisteröintiprosessia vain, jotta voimme tarjota käyttäjillemme henkilökohtaisen, korkealaatuisen palvelun. Käyttäjien on syötettävä tarvittavat yritystiedot rekisteröintiprosessin aikana. Näitä tietoja käytetään vain yrityskohtaisissa palveluissa.

4. Logitiedosto

 

Joka kerta kun käyttäjä vierailee internetsivustollamme, tallentaa automaattisesti, kuinka internetsivustoa käytetään. Tallennettuja tietoja käytetään suunta-analyyseihin ja internetsivustomme parantamisen perustana.

5. Linkit

 

Schmalzin internetsivusto sisältää linkkejä muille sivuille. Huomioi, ettei Schmalz voi ottaa minkäänlaista vastuuta näiden internetsivustojen tietosuojamenettelyistä. Tämä tietosuojaselvitys koskee vain meidän omilla sivuillamme saatuja tietoja.
Jos kuitenkin epäilet tietojesi turvallisuutta kumppaniemme internetsivustoilla, ota meihin yhteyttä sähköpostitse webmaster@schmalz.de.

6. Turvallisuus

 

Schmalz tekee kaikki tarvittavat varotoimenpiteet suojellakseen käyttäjien tietoja. Kaikki henkilökohtaiset internetsivustojen kautta kulkevat tiedot suojellaan sekä online- että offline-tilassa. Sisääntuleva ja siirrettävä tieto välitetään salatulla SSL-yhdeydellä (128 bit).
Toimistossamme on pääsy asiakkaiden tietokantaan rajoitettua. Vain henkilökunnan jäsenille, jotka tarvitsevat tietoja työnsä suorittamiseksi, on sallittu sisäänpääsy tietohin, joista yksittäiset henkilöt voisi tunnistaa. Palvelimet, joilla henkilökohtaiset tiedot on tallennettu, on asetettu turvalliseen ympäristöön.
Jos sinulla on vielä lisäkysymyksiä tietoturvasta, lähetä meille sähköpostia osoitteeseen webmaster@schmalz.de.

7. Tietojen korjaus/päivitys

 

Jos yrityksesi tai omat käyttäjätietosi muuttuvat, käyttäjä voi korjata tai päivittää vastaavia tietoja henkilökohtaisesti. Tätä varten käyttäjän on ensin kirjauduttava järjestelmäämme.
Huomio:
Tietokantaamme vertauksen jälkeen, muutokset sisällytetään internet-tietokantaamme 24–48 tunnin kuluessa. Ne ovat näkyvissä käyttäjälle vasta tämän ajan kuluttua.

8. Tietojen keräys

 

Markkinointi- ja optimointitarkoituksessa tietoja kerätään ja tallennetaan tältä internetsivustolta käyttämällä Google Inc:n Google Analytics -palvelua ja etracker GmbH:n teknologiaa. Käyttämällä tätä tietoa, luomme käyttäjäprofiileja peitenimellä. Voimme tehdä näin käyttämällä evästeitä. Evästeet ovat pieniä tekstitiedostoja, jotka tallennetaan väliaikaisesti vierailijan internet-selaimelle tunnistusta varten.
Tietoja, jotka kerätään tällä tavoin, ei käytetä kenenkään vierailijan henkilökohtaiseen tunnistamiseen eikä sitä liitetä ilman erityistä lupaa mihinkään henkilökohtaisiin tietoihin käyttämällä peitenimeä.

9. Oikeus tehdä valitus valvovalle viranomaiselle

 

Sinulla on oikeus tehdä valitus valvovalle viranomaiselle. Baden-Württembergissä vastuullinen valvova viranomainen: 
Der Landesbeauftragte für den Datenschutz und die Informationsfreiheit Baden-Württemberg
Postfach 10 29 32, D-70025 Stuttgart
Königstraße 10a, D-70173 Stuttgart
Puh.: 0711/61 55 41 – 0
Faksi: 0711/61 55 41 – 15
Sähköposti: poststelle@lfdi.bwl.de
Internet: https://www.baden-wuerttemberg.datenschutz.de

Muita valvovia viranomaisia löytyy osoitteesta:
https://www.baden-wuerttemberg.datenschutz.de/die-aufsichtsbehorden-der-lander/

 
XLöysitkö sen mitä etsit?

Autamme sinua mielellämme.

Puh. +358 10 2312 011

schmalz@schmalz.fi

Puh.  +358 10 2312 011
 

Seuraavat virheet tulivat esille lomakkeen lähettämisen yhteydessä:

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

*) Merkityt kentät ovat pakollisia.