Alipaineteknologiaa tuottavuuden parantamiseen

Olemme kansainvälisesti toimiva yritys, joka toimittaa asiakkailleen ensiluokkaisia tuotteita ja palveluja. Korkean laadun, tuotteiden pitkän iän ja kokonaistaloudellisten ratkaisujen vuoksi asiakkaamme arvostavat tuotteitamme kaikissa tuotantoprosesseissa, jotka voidaan tehostaa alipaineteknologian avulla.

Alipainekomponentit

Alipainekomponentit

Alipainekomponentteja käytetään yleensä tehostamaan automatisoituja prosesseja tai robottisovelluksia sekä lisäämään tuotantoa. On kyse sitten erikoistarraimista, joita käytetään hyvin herkkien piikiekkojen käsittelyyn aurinkokennoteollisuudessa tai imukupeista, joita käytetään painamaan levyjä autonrunkojen valmistuksessa. Schmalzin laajasta tuotevalikoimasta löytyy ratkaisu jokaiseen kohteeseen. Schmalzin alipainekomponenttien laaja valikoima kattaa mm. imukupit, ejektorit, puhaltimet, pumput, kiinnityselementit, venttiilit, alipainekytkimet ja järjestelmien valvontalaitteet.

Alipainekomponentit

Alipainetarraimet

Alipainetarrainsysteemit

Schmalzin alipainetarraimet ovat usein osa monimutkaista alipainejärjestelmää, joka toimitetaan valmiiksi koottuna kokonaisuutena. Robottiin liitettynä tarraimia voi käyttää kaikilla automaation aloilla. Alipainetarrainsysteemejä käytetään teollisuudessa tehostamaan tuotantoa. Tarrainsysteemit on suunniteltu ja valmistettu yksittäisistä osista, jonka ansiosta alipainejärjestelmä voidaan toteuttaa jokaisen asikkaan tarpaiden mukaisesti. Schmalzin alipainetarrainvalikoimasta löytyvät kaikki aina yksittäisistä alipainetarraimista valmiiksi rakennetuihin isoihin tarttujakokonaisuuksiin.

Alipainetarrainsysteemit

Alipainenostimet tehokkaaseen materiaalin käsittelyyn

Alipainekäsittelyjärjestelmät

Alipainenostimet vapauttavat käyttäjän lastattavien tavaroiden painosta ja lyhentävät merkittävästi tavaroiden käsittelyaikaa. Jumbo-alipainenostimet ovat täydellisiä apulaisia aina 300 kg painavien kuormien nopeaan ja tehokkaaseen käsittelyyn. Alipainenostimet yhdessä ketjunostimien kanssa yksinkertaistavat prosesseja, joissa siirretään hyvin painavia kuormia. Schmalz toimittaa Suomessa nyt myös kokonaisjärjestelmät sisältäen asennukset, alumiiniset kattokiskot tai kääntöpuominostimet, jotka ovat tarpeellisia toimivan kokonaisuuden kannalta. Näin Schmalz pystyy tarjoamaan täydellisiä materiaalinkäsittelyratkaisuja, jotka ovat suunniteltu juuri asiakkaan tarpeita vastaaviksi kokonaisuuksiksi.

Alipainekäsittelyjärjestelmät

Alipainekiinnittimet

Alipainekiinnittimet

Schmalzin alipainekiinnittimet takaavat tehokkaat tuotantoprosessit CNC-konekeskuksissa. Useimmat konevalmistajat käyttävät Schmalz alipainekiinnittimiä alkuperäisinä kiinnittiminä CNC-koneissaan. On luonnollista, että Schmalz tarjoaa alipainekiinnittimiä sekä CNC-pöytien uudelleen modifiointia myös varaosina CNC-konekeskuksiin. Tuotevalimoimasta löytyvät lisäksi mm. matriisilevyt, joiden avulla voidaan kiinnittää ohuet metalliset työkappaleet tarkasti ja varmasti sekä Multi-Clamp -kiinnitysjärjestelmä, joka on erinomainen kiinnitysratkaisu kaikkiin manuaalisiin työtehtäviin.

Alipainekiinnittimet

 
XLöysitkö sen mitä etsit?

Autamme sinua mielellämme.

Puh. +358 10 2312 011

schmalz@schmalz.fi

Puh.  +358 10 2312 011
 

Seuraavat virheet tulivat esille lomakkeen lähettämisen yhteydessä:

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

*) Merkityt kentät ovat pakollisia.