Alipainenostimet ja apuvälineet tehokkaaseen kappaletavarankäsittelyyn

Schmalzin alipainenostimia ja apuvälineitä käytetään yksinkertaistamaan, nopeuttamaan ja helpottamaan käsinhoidettavia tehtäviä tuotannon kulussa. Alipainetoimiset VacuMaster-alipainetarttujat sekä alipainetoimiset Jumbo-alipainenostimet siirtävät työkappaleen painon käyttäjältä nostolaitteelle. Tällaisia alipainetoimisia nostolaitteita käyttämällä prosessit voidaan suunnitella ergonomisemmin, tehokkaammin ja käyttäjän terveyshaittoja voidaan välttää.

Materiaalinkäsittelyjärjestelmämme noudattavat CE-konedirektiiviä ja kaikkia Euroopan unioinin voimassa olevia lakeja. Laitteemme on merkitty CE-merkinnällä ja testattu yksittäin ennen toimitusta. Yhdessä materiaalinkäsittelyjärjestelmämme mukana toimitetaan vaatimustenmukaisuustodistus sekä huolto- ja käyttöohjeet.

Yleistä tietoa alipainetoimisista materiaalinkäsittelyjärjestelmistä löydät kansainväliseltä internetsivustoltamme

Jumbo-alipainenostimet

Jumbo-alipainenostin pneumaattisella kääntöyksiköllä aurinkokennomoduulien nostoon

Jumbo-alipainenostin sopii erittäin hyvin usein toistuvaan ja nopeaan alle 300 kg:n painoisten työkappaleiden nostoon ja siirtoon. Jumbo-nostimella kappaleeseen tarttuminen ja nostoprosessi tapahtuvat ainoastaan alipaineella. Lisäksi työkappaleen yksikätinen käsittely ja nosto korkeissa korkeuksissa on mahdollista nostoputken avulla.

Tyypillisiä käyttökohteita alipainetoimisille nostojärjestelmille ovat mm. pahvilaatikoiden nosto logistiikkakeskuksissa, varastoissa, postin rahtikeskuksissa, puulevyjen nosto cnc-koneille tai sahoille ja erilaisten säkkien nostot kemian-ja elintarviketeollisuudessa, saatavana myös räjähdysalttiille EX-alueille hyväksyttyjä nostimia.

Jumbo-alipainenostin

Alipainetoimiset VacuMaster-tarraimet

Alipainetoiminen VacuMaster-nostolaite metallilevyjen lastaukseen cnc-konekeskukseen

Alipainetoimiset VacuMaster-tarraimet ovat täydellisiä nostolaitteita useita tonneja painavien työkappaleiden nostamiseen. Nostamiseen tarvittava alipaine muodostetaan laitteen mukana olevalla alipainepumpulla. Kuorman turvallinen nosto ja siirto tapahtuu ketjunostimella joka puolestaan on kiinnitetty, joko kulmakääntö- tai kattosiltanostimeen. Nostimet voivat myös kääntää työkappaleita pystysuorasta asennosta vaakasuoraan asentoon ja päinvastoin.

 

Tyypillisiä alipainetoimisten nostinten käyttökohteita ovat mm. erittäin painavien metallilevyjen siirtely cnc-konekeskusten lastauksessa, lasilevyjen ja ikkunoiden kuljetus sisällä ja ulkona sekä puulevyjen lastaus sahoilla.

Alipainetoimiset VacuMaster-nostolaitteet

Kattosilta- ja kääntöpuominostimet

Kääntöpuominostin alumiinikiskoilla täydentää Jumbo-alipainekuljetinta.

Kääntöpuominostimet ja alumiiniset kattosiltajärjestelmät muodostavat kestävän rungon alipainenostimille. Hyvin suunniteltu ja asiakkaan tarpeiden mukaan rakennettu toimiva runko yhdessä alipainenostimen kanssa takaa tehokkaan ja ergonomisen ratkaisun erilaisten kappaletavaroiden käsittelyyn.

Laaja valikoima erilaisia tarttujia, nostinlaitteita, painoluokkia ja erilaisia materiaaleja mahdollistavat asiakaskohtaisten ratkaisujen totetuttamisen. Nostimet ovat pääsääntöisesti suunniteltu sisäkäyttöön. Alumiinisellä kiskojärjestelmällä varustettu nostolaite on erittäin kevyt ja pitkäikäinen laiteratkaisu.

Nostinjärjestelmät ja kääntöpuominostimet

Työpajavälineet

Työpöytään kiinnitetään puulevy, ergonomisesti ja sitä vahingoittamatta

Alipainepöydät, -korokkeet, -tasot, seinätelineet tai kuljetuskärryt ovat korvaamattomia apuvälneitä kaupan ja teollisuuden aloilla. Kaikki tuotteet on suunniteltu käytettäväksi niin etteivät ne vahingoita käsiteltävien kappaleiden pintaa niitä käsiteltäessä. Nämä työpajavarusteet mahdollistavat ergonomisen työskentelyn säädettävän korkeutensa ansiosta. Kuljetuskärryjä ja seinätelineitä käytetään huonekalun osien tehokkaaseen kuivatukseen ja niiden säilytykseen yksittäisten tuotantovaiheiden välillä. Kuljetuskärryt ja seinätelineet voidaan työntää yhteen tai ne ovat tilaasäästävästi kokoonpantavia.

Työpajavälineet

 
XLöysitkö sen mitä etsit?

Autamme sinua mielellämme.

Puh. +358 10 2312 011

schmalz@schmalz.fi

Puh.  +358 10 2312 011
 

Seuraavat virheet tulivat esille lomakkeen lähettämisen yhteydessä:

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

*) Merkityt kentät ovat pakollisia.