VacuMaster-alipainetarraimet

Alipainetoimisen VacuMaster-nostolaitteen avulla yksi ainoa työntekijä käsittelee useita tonneja painavia kuormia. Tarjolla on laaja valikoima imulevyjä, jotka tarttuvat työkappaleeseen kevyesti ja nostavat sen ketjunostimella ylös. Alipainetoiminen VacuMaster-nostolaite on pitkäikäinen sen kestävän rakenteen ansiosta.

Näitä alipainetoimisia käsittelylaitteita käytetään yleensä raskaiden metallilevyjen käsittelyssä ja niiden lastauksessa CNC-konekeskuksiin. Sitä käytetään myös jopa 60 metriä pitkien roottorin siipien käsittelyssä. VacuMaster-nostolaitteet ovat ergonomisia ja samalla myös turvallisia. Erityiset akustiset ja optiset varoitussignaalit ilmoittavat mahdollisesta sähkökatkoksesta. Lisäksi suuri alipainevarasto turvaa maksimaalisen luotettavuuden. Nostin voi helposti kääntää työkappaleita pystysuorasta asennosta vaakasuoraan asentoon ja kääntää niitä 180°.

Perusnostimien modulaarinen suunnittelu mahdollistaa alipainenostimen liittämisen asiakkaan tarpeiden mukaisesti. Lisäksi on suunniteltu erityisiä alipainetoimisia nostoratkaisuja, kuten ulkona tapahtuvaan lasien käsittelyyn tai kierojen tai huokoisten puulevyjen käsittelyyn.

Lisätietoja VacuMaster-alipainenostimien modulaarisesta järjestelmästä

Alipainetoimisen VacuMaster-nostolaitteen vakiomallit

Alipainetoimisen VacuMaster-nostolaitteen vakiomallit

Vakiotyypit ovat sopeutuvia ja modulaarisia, niitä voidaan käyttää monilla eri teollisuusaloilla.

VacuMaster Basic -nostolaite eroaa VacuMaster Comfort -nostolaitteesta pääasiassa ohjainkahvassa. VacuMaster Comfort täydentää perusmallin huippulaatuisella toimintayksiköllä sekä elektromagneettisella kaksikäsisen alipaineenpoistotoiminnon omaavalla venttiilillä ja säädettävällä alipainekehittimellä.

Alipainetominen VacuMaster Basic -nostolaite

Alipainetoiminen VacuMaster Basic -nostolaite

Alipainetoimisen VacuMaster-nostolaitteen vakiomallit

VacuMaster Vario -nostoyksikkö on suunniteltu erityisesti raskaiden kuormien käsittelyyn. Alipainekuljettimen kanssa jopa 2 000 kg painavien kuormien nosto ei tuota ongelmia.

VacuMaster Eco -nostolaite on energiasta riippumaton ja sen vuoksi erittäin monipuolinen. Samalla VacuMaster Eco pystyy käsittelemään jopa 1000 kg painavia kuormia.

Alipainetominen VacuMaster Vario -nostolaite

Alipainetominen VacuMaster Eco -nostolaite

Alipainetoimisen VacuMaster-nostolaitteen erikoismallit

Alipainetoimisen VacuMaster-nostolaitteen erikoismallit

Schmalz tarjoaa asiakkailleen laajan valikoiman alipainenostolaitteita, jotka ovat suunniteltu erikoisiin käyttötarkoituksiin. Nostolaitteita käytetään erityisesti mm. kerien, laatikoiden, puutavaran tai huokoisten puulevyjen käsittelyssä. Niitä käytetään myös erityisissä olosuhteissa, kuten esimerkiksi ulkona lasisia työkappaleita käsiteltäessä.

Alipainenostimien erikoismallien tuotevalikoima

 
XLöysitkö sen mitä etsit?

Autamme sinua mielellämme.

Puh. +358 10 2312 011

schmalz@schmalz.fi

Puh.  +358 10 2312 011
 

Seuraavat virheet tulivat esille lomakkeen lähettämisen yhteydessä:

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

*) Merkityt kentät ovat pakollisia.