Jumbo-alipainenostimet

Alipainenostimia käytetään pääasiassa käsin työskenneltäessä. Esimerkiksi puusepän verstaassa, jossa lastaataan ja puretaan levyjä CNC-koneelta tai postin rahtikeskuksissa, joissa erikokoisia pahvilaatikoita käsitellään alipainenostimella. Lentokentillä, alipainenostimia käytetään matkatavaroiden siirtämiseen hihnalta jakeluvaunuihin tai päinvastoin.

Nostoputkia ja alipainenostimia suunniteltaessa, Schmalz ottaa huomioon myös ergonomian viimeisimmät tutkimustulokset. Sen vuoksi terveydelliset näkökulmat ovat tärkeitä kun nostolaitteita käytetään. Nostoyksikkö voidaan helposti liittää kaikenlaisiin sovelluksiin. Schmalz tarjoaa laajan valikoiman nostoputkien komponentteja, joita voidaan yhdistää siihen monin eri tavoin. Modulaarisuus mahdollistaa useiden erilaisten yhdistelmien muodostamisen samoilla komponenteilla.

Nostoputki on valmis asennettevaksi ja se voidaan varustaa ergonomisilla toimintayksiköillä melkein kaikkiin mahdollisiin sovelluksiin. Valittavissa on seuraavat kolme toimintayksikköä.

Lisätietoja Jumbo-alipainenostimen modulaarisesta järjestelmästä

JumboErgo-alipainenostin

JumboErgo-alipainenostin

JumboErgo-ohjainyksiköllä varustettu nostoputki sopii ihanteellisesti sekä kevyiden että jopa 300 kg painoisten kuormien nopeaan ja tarkkaan käsittelyyn. Apuna käytetään kiertokahvaa, joka on muistuttaa moottoripyörän kaasukahvaa. Kiertokahva laskee kuorman "kaasua lisäämällä" ja nostaa sen "kaasua vähentämällä". Vaihtoehtoisesti JumboErgo-nostoputki voidaan varustaa taittuvalla käyttökahvalla. Sillä voidaan käsitellä kuormia ergonomisesti suurissa korkeuksissa tai nostaa niitä lattialta. Pneumaattisella kääntöyksiköllä on mahdollista suorittaa pehmeä 90° kääntö. Pikavaihtoadapterin ansiosta imukupit voidaan vaihtaa erittäin nopeasti. Toimintakulujen säästämiseksi nostoputki on varustettu kauko-ohjaimella. Tämä mahdollistaa alipainekehittimen päälle- ja poiskytkennän välimatkan päästä.

JumboErgo-alipainenostin

JumboSprint-alipainenostin

JumboSprint-alipainenostin

JumboSprint-toimintayksiköllä varustettuja alipainenostimia käytetään pääasiassa vaikeissa olosuhteissa. Tällä nostolaitteistolla painavia ja hankalasti käsiteltäviä kuormia, kuten säkkejä tai kiviä, voidaan käsitellä tarkasti ja täsmällisesti. Kuorma lasketaan työntämällä kahvaa alas ja nostetaan nostamalla sitä. Vaihtoehtoisesti nostoputki voidaan liittää JumboSprint Mini -käyttökahvaan. Sen kapea rakenne sallii viennin kehikkoihin, laatikoihin tms. Toimintakulujen säästämiseksi nostoputki on varustettu kauko-ohjaimella. Tämä mahdollistaa alipainekehittimen päälle- ja poiskytkennän välimatkan päästä. Pikavaihtoadapterin ansiosta imukupit voidaan vaihtaa erittäin nopeasti.

JumboSprint-alipainenostin

JumboFlex-alipainenostin

JumboFlex-alipainenostin

JumboFlex-alipainenostimella kevyitä, alle 35 kg tuotteita voidaan siirtää hyvin nopeasti. Nostoputke voidaan ohjata yhdellä kädellä. Perusvarustuksessa JumboErgo-nostoputki on varustettu pikavaihtoadapterilla. Tämä sallii tarraimen hyvin nopean vaihdon, ilman lisätyökaluja. JumboFlex-alipainenostimelle on tarjolla laaja valikoima tarraimia, kuten matkalaukkujen tarraimet, säkkien imukupit, kaksoisimukupit, koukut ja laatikoiden tarraimet. Nostoputkea voi pyörittää rajattomasti. Toimintakulujen säästämiseksi nostoputki on varustettu kauko-ohjaimella. Tämä mahdollistaa alipainekehittimen päälle- ja poiskytkennän välimatkan päästä.

JumboFlex-alipainenostin

 
XLöysitkö sen mitä etsit?

Autamme sinua mielellämme.

Puh. +358 10 2312 011

schmalz@schmalz.fi

Puh.  +358 10 2312 011
 

Seuraavat virheet tulivat esille lomakkeen lähettämisen yhteydessä:

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

*) Merkityt kentät ovat pakollisia.