Silta- ja kääntöpuominostimet

Materiaalinkäsittelyn tehokkuuden optimointiin silta- ja kääntöpuominostimet yhdessä alipainenostostinten kanssa muodostavat tehokkaan ja toimivan kokonaisuuden. Nostinten laaja käyttöalue valikoima, nostinten erilaiset nostokykyluokat ja monipuolinen nostinkiskovalikoima mahdollistavat erilaiset sovellukset.

Silta- ja kääntöpuominostimet vakuuttavat kevytversioissaan. Nostimien alumiiniset osat ja pieni kitka pitävät liikkuvan massan tunteen erittäin alhaisena. Tämän vuoksi nostimia on helppo ja erittäin kevyt liikuttaa vaikka nostolaite käsittelisikin painavia työkappaleita. Optimoidun kokonaiskorkeuden ansiosta, silta- ja kääntöpuominostimia voidaan käyttää myös matalissa sisätiloissa. Nostimet ovat perusmalleissaan suunniteltu varsinkin sisäkäyttöön.

Nostinjärjestelmät

Nostinjärjestelmät ja kääntöpuominostimet

Nostinjärjestelmät kattavat laajoja työalueita. Nostinjärjestelmät ovat konfiguroitu erityisesti asiakkaan tarpeisiin. Nostinjärjestelmiä voidaan varustaa jopa 950 kg kuormilla.

Nostinjärjestelmät

Pylväskääntöpuominostimet

Pylväskääntöpuominostin

Pylväskääntöpuominostimet takaavat täydellisen joustavuuden yksilöllisesti säädettävien pylväiden ja puomipituuksien ansiosta. Ne ovat helppoja asentaa, kuten kaikki nostinsarakkeet ne sovitetaan ankkureihin eivätkä ne vaadi erillisiä asennulevyjä. Pylväskääntöpuominosturit kattavat 270° työalueet ja ne voidaan varustaa jopa 650 kg painaville kuormille.

Pylväskääntöpuominostimet

Seinäkääntöpuominostimet

Seinäkääntöpuominostin

Seinäkääntöpuominostimet ovat helppoja asentaa erityisen uuden seinäkiinnityskonsolin ansiosta. Seinäkääntöpuominosturit kattavat 180° työalueen ja ne voidaan varustaa jopa 650 kg painaville kuormille.

Seinäkääntöpuominostimet

Ketjunostimet

Ketjunostin

Schmalz tarjoaa myös ketjunostimia nostimien ja nostovälineiden täydentämiseen. Ketjun mekaaninen lukko varmistaa Schmalzin ketjunostimien pitkäikäisyyden. Sen lisäksi ohjaimet toimivat pienjännitteellä varmistaen niiden turvallisuuden.

Ketjunostimet

 
XLöysitkö sen mitä etsit?

Autamme sinua mielellämme.

Puh. +358 10 2312 011

schmalz@schmalz.fi

Puh.  +358 10 2312 011
 

Seuraavat virheet tulivat esille lomakkeen lähettämisen yhteydessä:

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

*) Merkityt kentät ovat pakollisia.