Tuotannon apuvälineet

Alipaineella toimivia tuotannonapuvälineitä käytetään ohuiden ja tasaisten työkappaleiden kiinnitykseen. Nämä erilaiset apuvälineet on useimmiten varustettu imulevyillä työkappaleiden kiinnittämiseksi. Schmalzin tuotannon apuvälineillä käyttäjä voi työskennellä työkappaleen viidellä eri puolella ilman että hänen täytyy kiinnittää työstettävää kappaletta uudelleen.

Kuljetuskärryt ja seinätelineet ovat ihanteellisia työkappaleiden säilytykseen työvaiheiden välillä. Paneelien kuljetuskärry on täydellinen apulainen levyjen lastauksessa ja purkamisessa tai pystysuorassa sahauksessa.

 

Työpöytä

Työpajavälineet – työpöytä

Alipainetyöpöydällä työkappaleet voidaan kallistaa 90° vasemmalle ja oikealle. Työkappaleiden kallistukseen ja irrotukseen on saatavilla jalkapoljin. Työpöytä on suunniteltu 90–180 kg kuormille, imukuppien lukumäärästä riippuen.

Työpöytä

Työteline

Työpajavälineet – työteline

Työkappaleita voidaan työtelineellä kääntää rajattomasti, ne voidaan kiinnittää kaikissa asennoissa ja kallistaa 90° vaakasuoraan. Alipainetyö teline on erityisen hyödyllinen kun käsitellään pienempiä työkappaleita viideltä puolelta ilman kiertämistä.

Työteline

Kuljetusvaunu

Työpajavälineet – kuljetusvaunu

Kuljetusvaunu työkappaleiden varastointiin ja kuljetukseen vaurioitta. Kolme eri mallia huolehtivat tilan säästöstä, varsinkin suurien kuormien valikoimassa tai kestävässä mallissa. Kuljetusvaunuja on helppo siirtää neljän pyörän ansiosta, joista kahdessa on parkkijarru.

Kuljetusvaunu

Levynkuljetusvaunu

Työpajavälineet – levynkuljetusvaunu

Mekaanisten sahalevyjen lastauksessa ja purkamisessa kuljetusvaunut voivat käsitellä työkappaleita pysty- ja vaakasuorassa. Työkappaleen portaaton nosto ja lasku taataan helppokäyttöisellä tunkilla. Työkappaleita on helppo kuljettaa neljän pyörän ansiosta, joissa kahdessa on parkkijarru.

Levynkuljetusvaunu

Seinäteline

Työpajavälineet – seinäteline

Seinätelineillä työkappaleita voidaan säilyttää mukavasti ja tilaa säästävästi seinällä. Tukisauvat voidaan kääntää sisään lisätilan säästämiseksi. Suunniteltu enintään 120 kg painoisille kuormille.

Seinäteline

 
XLöysitkö sen mitä etsit?

Autamme sinua mielellämme.

Puh. +358 10 2312 011

schmalz@schmalz.fi

Puh.  +358 10 2312 011
 

Seuraavat virheet tulivat esille lomakkeen lähettämisen yhteydessä:

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

*) Merkityt kentät ovat pakollisia.