Alipainekiinnittimet työstettävien kappaleiden kiinnitykseen

Innovatiivinen Schmalzin alipainekiinnitysteknologia takaa CNC-konekeskusten tehokkaat tuotantoprosessit ja lyhyet koneiden asetusajat. Alipainekiinnittimiä käytetään mm. puutavara-, muovi-, metalli-, lasi-, lentokone-, aurinkokenno- ja elektroniikkateollisuuksissa.

Uudet tuoteideat, lukuisat kansalliset ja kansainväliset tekijänoikeudet, konejärjestelmien kirjo ja asiakasläheisyys tuotteiden kehityksessä, ovat tehneet Schmalzista maailmanlaajuisesti johtavan alipainekiinnitysteknologian toimittajan.

Alipainekiinnittimet CNC-koneisiin

Innovatiiviset kiinnitysratkaisut cnc-konekeskuksille

Schmalz alipainekiinnittimiä käytetään erityisesti CNC-koneissa. Alipainekiinnittimet ovat yleensä integroitu CNC-konekeskuksiin. CNC-konekeskuksien alkuperäisen varustuksen lisäksi Schmalz pystyy myös uudistamaa käytössä olevien koneiden pöytätasoja Innospann-kiinnitysjärjestelmillä. Schmalz tarjoaa myös laajan valikoiman varaosia konekeskuksille, kiinnitysjärjestelmiä ohuille työkappaleille ja ikkuna- ja raamilaitteille.

Innovatiiviset kiinnitysratkaisut CNC-konekeskuksille

Matriisikiinnityslevy metalli- tai muovikoneistukseen

Tarkka kiinnitysteknologia metalli- tai muovikoneistukseen

Matriisilevyllä Schmalz tarjoaa erittäin tarkan kiinnitysratkaisun metalli- ja muovikoneistukseen. Matriisilevyä käytetään erityisesti turvalliseen ja luotettavaan ohuiden metallisten, ohuen alustan omaavan työkappaleiden kiinnitykseen varmistaen mahdollisimman lyhyet asetusajat. Alipainekiinnitysjärjestelmiä käyttämällä, tasaiset komponentit, joita on vaikea kiinnittää mekaanisesti, voidaan varmistaa yksinkertaisesti, nopeasti ja tarkasti, ilman vääntymiä.

Tarkka kiinnitysteknologia metalli- tai muovikoneistukseen

Kiinnitysratkaisut käsin työskentelyyn

Kiinnitysratkaisut käsin työskentelyyn

Schmalzin Multi-Clamp -alipainekiinnitin on nopea ja helppo kiinnitysjärjestelmä käsin suoritettaviin työtehtäviin. Multi-Clamp -järjestelmä on monipuolinen ja helppo käyttää. Tätä kiinnitysjärjestelmää voidaan käyttää kaikilla tasaisilla pinnoilla työpajassa ja rakennuksilla. Multi-Clamp koostuu alipainelevystä sekä Multi-Base -kääntölaitteesta.

Kiinnitysratkaisut käsin työskentelyyn

Imulevyjen vaihto

Imulevyjen vaihto

Schmalz on tehnyt alipainekiinnittimiin vaihdettavat imutyynyt. Useimmissa tapauksissa alipainekiinnitin vaurioituu kun terä osuu vahingossa alipainekiinnittimeen. Tällaisessa tapauksessa helpoin ja halvin tapa on vaihtaa pelkät imutyynyt ja näin säästää selvää rahaa. Kaikki imulevyt on tehty korkealaatuisesta kumista ja suunniteltu erityisesti puutuotteiden työstöön ja ovat alkuperäisiä vaihto-osia.

Imulevyjen vaihto

 
XLöysitkö sen mitä etsit?

Autamme sinua mielellämme.

Puh. +358 10 2312 011

schmalz@schmalz.fi

Puh.  +358 10 2312 011
 

Seuraavat virheet tulivat esille lomakkeen lähettämisen yhteydessä:

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

*) Merkityt kentät ovat pakollisia.