Kiinnitysratkaisut käsin työskentelyyn

Schmalz kiinnitysratkaisut työkappaleiden manuaaliseen käsittelyyn tarjoavat erittäin korkeaa turvallisuutta ja joustavuutta. Erityiset imulevyt herkiempienkin työkappaleiden edistävät viisipuolista vauriotonta käsittelyä.

Kiinnitysratkaisut liitetään suoraan työpöytään tai koneistuspöytään. Järjestelmät pidetään paikallaan joko alipaineen avulla tai mekaanisesti ruuveja käyttämällä.

Multi-Clamp -imulevy

Schmalz kiinnitysratkaisut työkappaleiden manuaaliseen työstöön

Multi-Clamp -imulevy on edullinen, itsenäinen kiinnitysratkaisu. Imulevy voidaan imeä tai kiinnittää suoraan työpöydän pintaan. Yläpuolella litteät työkappaleet kiinnitetään turvallisesti alipaineella. Kun useita Multi-Clamp -imulevyjä asetetaan vierekkäin, pitkiä työkappaleita voidaan kiinnittää yksinkertaisesti ja mukavasti.

Multi-Clamp -imulevy on saatavilla integroidulla alipainekehittimellä sekä työskentelyyn erillisellä alipainepumpulla. Sitä voidaan varustaa lisää täydeksi Multi-Clamp VC-M(V) -järjestelmäksi milloin tahansa.

Multi-Clamp -imulevy

Multi-Clamp -imulevy sisäisellä tai ulkoisella alipainekehittimellä

Multi-Clamp -imulevy sisäisellä tai ulkoisella alipainekehittimellä

Uusilla Multi-Clamp -alipainekiinnittimillä Schmalz tarjoaa täydellisen työkalun pienten ja keskikokoisten työkappaleiden ergonomiseen kiinnitykseen. Työkappaleita, jotka on kiinnitetty Multi-Clamp -järjestelmällä, voidaan työstää joka puolelta ilman uudelleen kiinnittämistä.

Multi-Clamp -järjestelmän kevyt rakenne takaa parhaimman mahdollisen joustavuuden yksinkertaiseen ja nopeaan toimintaan. Kiinnittimiä voidaan käyttää melkein kaikilla tasaisilla pinnoilla ja siinä on Multi-Clamp -imulevy sekä Multi-Base, joka mahdollistaa työkappaleen kallistamisen ja pyörittämisen. Saatavilla on kolme erilaista imulevyä. KokoMulti-Clamp -järjestelmä on saatavilla integroidun alipainekehittimen (paineilmaejektorin) kanssa tai valinnaisesti käyttöön ulkoisella alipainepumppulla.

Multi-Clamp integroidulla alipainekehittimellä

Multi-Clamp ulkoisella alipainepumpulla

Multi-Clamp -alipainepumppu

Multi-Clamp -alipainepumpuilla Schmalz tarjoaa alipainekehittimen, joka on kehitetty erityisesti rakennuspuolen ja työpajakäyttöön. Multi-Clamp -alipainepumppu on kestävä ja helppo kuljettaa.

Multi-Clamp -alipainepumppu

 

Multi-Clamp -lisävarusteet

Schmalz tarjoaa useita lisävarusteita ja varaosia Multi-Clamp -alipainekiinnittimelle.

Multi-Clamp -lisävarusteet

 
XLöysitkö sen mitä etsit?

Autamme sinua mielellämme.

Puh. +358 10 2312 011

schmalz@schmalz.fi

Puh.  +358 10 2312 011
 

Seuraavat virheet tulivat esille lomakkeen lähettämisen yhteydessä:

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

*) Merkityt kentät ovat pakollisia.