Laadukkaat komponentit alipainejärjestelmien suunnitteluun

Schmalzin innovatiiviset alipainekomponentit tarjoavat useiden teollisuusalojen eri käyttäjille luotettavaa tukea automaatio- ja käsittelytoimintojen ratkaisuihin. Komponenttien laaja valikoima kattaa mm. imukupit, ejektorit, puhaltimet, pumput, kiinnityselementit, letkut, liittimet sejä järjestelmän valvontalaitteet.

Imukupit

Imukupit

Imukuppien muotojen, kokojen ja materiaalien valikoima on erittäin laaja. Imukupit toimivat yhdistävänä elementtinä alipainejärjestelmän ja työkappaleen välillä. Eri imukupeilla voidaan nostaa ja kuljettaa monenlaisia esineitä.

Imukupit

Erikoistarraimet

Erikoistarraimet

Erikoistarrainten valikoima sisältää laajan tarrainvalikoiman erilaisilla toimintaperiaatteilla. Niitä käytetään paikoissa, joissa imukuppia ei voida käyttää tarttumiseen työkappaleisiin. Schmalzin erikoistarrainten valikoima sisältää laajan valikoiman erikokoisia ja -muotoisia tarraimia erilaisilla toimintaperiaatteilla.

Erikoistarraimet

Kiinnityselementit

Kiinnityselementit

Kiinnityselementtejä käytetään kiinteän rakenteen ja alipainekomponenttien kiinnittämiseen toisiinsa. Niiden avulla pystytään myös rakentamaan asiakkaiden tarpeiden mukaisia alipainejärjestelmiä. Modulaarinen systeemi varmistaa elementtien optimaalisen yhteensopivuuden ja toimivuuden.

Kiinnityselementit

Alipainekehittimet

Alipainekehittimet

Alipainekehittimet voivat olla paineilma- tai sähkökäyttöisiä. Erilaisten toimintaperiaatteiden ja suoritustasojen avulla voidaan luoda sopiva alipaine kuhunkin kohteeseen parhaiten sopivaksi.

Alipainekehittimet

Venttiilitekniikka

Venttiilitekniikka

Venttiiliteknikkaa käytetään alipaineen ja paineilman ohjaamiseen automatisoidoissa sovellutuksissa. Venttiileiden avulla pyritään parantamaan laitteiden toimivuutta ja turvallisuutta automatisoiduissa prosesseissa. Venttiileitä löytyy laaja valikoima eri toimintaperiaatteilla, josta on helppo löytää se oikea tekninen venttiiliratkaisu.

Venttiilitekniikka

Kytkimet ja systeemin kunnonvalvonta

Kytkimet ja systeemin kunnonvalvonta

Kytkimet kuten erilaiset mittaus- ja säätökomponentit helpottavat alipainejärjestelmän valvontaa. Oikein suunniteltuna näiden komponenttien avulla on mahdollista lisätä merkittävästi alipainejärjestelmän turvallisuutta, energiatehokkuutta ja taloudellisuutta.

Kytkimet ja systeemin kunnonvalvonta

Suodattimet ja liittimet

Suodattimet ja liittimet

Suodattimet suojelevat alipainejärjestelmää tehokkaasti likaantumiselta. Letkujen, jakotukkien ja liittimien avulla yksittäisistä komponenteista saadaan rakennettua toimiva ja tehokas alipainejärjestelmä.

Suodattimet ja liittimet

 
XLöysitkö sen mitä etsit?

Autamme sinua mielellämme.

Puh. +358 10 2312 011

schmalz@schmalz.fi

Puh.  +358 10 2312 011
 

Seuraavat virheet tulivat esille lomakkeen lähettämisen yhteydessä:

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

*) Merkityt kentät ovat pakollisia.