Alipainekehittimet

Alipainekehittimet voivat olla paineilma- tai sähkökäyttöisiä. Erilaisilla toimintaperiaatteilla ja suoritustasoilla ne voivat luoda sopivan alipaineen jokaisessa käyttökohteessa.

Ejektorit

Kompaktiejektorit

Ejektorit ovat paineilmalla toimivia alipainekehittimiä, jotka toimivat venturi-ilmiön mukaisesti. Ejektorit tunnistaa niiden kompaktista rakenteesta ja pienestä painosta. Ejektorit on varustettu integroiduilla suodattimilla, säätöventtiileillä ja järjestelmän valvontatoiminnoilla. Lisäosana integroitu automaattinen ilmansäästötoiminto energiaa säästävää toimintaa ja kunnonvalvontaa varten varmistaa taloudellisuuden, prosessin optimoinnin ja hukka-aikojen vähenemisen. Etäparametrisointi on mahdollista käyttämällä uutta innovatiivista standardi IO-linkkiä kompaktiejektorit SCPi/SMPi.

Perusejektorit

Sisääntuloejektorit

Kompaktiejektorit

Monivaihe-ejektorit

Ejektorit erityisiin käyttökohteisiin

Pumput

Alipainepumput

Alipainepumput ovat sähkökäyttöisiä alipainekehittimiä, joita käytetään korkeiden alipainearvojen saavuttamiseen matalalla tilavuusvirralla. Alipumppuja on eri malleja, kuten öljyvoidellut pumput, kuivatoimiset pumput ja vesirengaspumput.

Alipainepumput

Puhaltimet

Puhaltimet alipaineen luontiin

Puhaltimet ovat sähkökäyttöisiä alipainekehittimiä, jotka luovat korkeita tilavuusvirtoja valtavalla imuteholla matalilla alipainetasoilla. Puhaltimet ovat täydellisiä alipainekehittimiä kun joudutaan käsittelemään huokoisia työkappaleita.

Puhaltimet

Alipaineyksiköt, säiliöt ja keskukset

Alipainekeskus

Schmalz tarjoaa täydellisiä yksikköjä käsittely- ja kiinnitystehtäviin. Nämä laitteet koostuvat alipainekehittimestä, säiliöstä ja valvonta- ja säätökomponenteista. Kun alipaineyksiköt käyttävät ejektoria alipaineen luontiin, alipainekeskukset käyttävät pumppua.

Alipainesäiliöitä, joita käytetään yksiköissä/keskuksissa, voi ostaa myös erikseen. Nämä ovat turvalaitteita puskurien alipaineelle varmistamaan turvallisen toiminnan äkillisen sähkökatkoksen aikana.

Alipaineyksiköt

Alipainekeskukset

Alipainesäiliöt

 
XLöysitkö sen mitä etsit?

Autamme sinua mielellämme.

Puh. +358 10 2312 011

schmalz@schmalz.fi

Puh.  +358 10 2312 011
 

Seuraavat virheet tulivat esille lomakkeen lähettämisen yhteydessä:

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

*) Merkityt kentät ovat pakollisia.