Kiinnityselementit

Kiinnityselementit toimivat liitinelementteinä alipainekomponenttien välillä, ja niitä käytetään myös koottaessa asiakkaan toiveen mukaisia alipainejärjestelmiä. Modulaarinen systeemi varmistaa elementtien optimaalisen kokoonpanon.

Modulaarinen alipainetarttuja VEE

Vacuum End Effectors VEE

Schmalzin uusi modulaarinen alipainetarttuja VEE tarjoaa nopean ja helpon ratkaisun pakkausteollisuuden robottitarttujan monipuoliseen itserakentamiseen. VEE-tarttuja koostuu maksimissaan 12 imukupista, jotka voidaan asettaa eri etäisyyksille ja erilaisin kuvioin. Maksimi tarttujan koko on 300x200 mm ja paino maks. 800 g. Asiakas voi valita imukupit Schmalzin laajasta imukuppivalikoimasta tarpeen mukaan. Tämän ratkaisun avulla asiakas voi itse rakentaa parhaan mahdollisen tarttujan kulloisenkin tarpeen mukaan ilman työkaluja, nopeasti ja helposti. Säästä aikaa ja rahaa.

Vacuum End Effectors

Nivelkiinnitykset

Nivelkiinnitykset

Nivelkiinnitykset ovat suunniteltu täysin joustaviksi. Ne mahdollistavat imukupin optimaalisen asetuksen epätasaisen työkappaleen pinnalle.

Nivelkiinnitykset

Joustovarret

Joustovarret

Joustovarret ovat varrellisia kiinnitysvarsia imukupeille ja erikoistarraimille. Joustovarret kompensoivat työkappaleiden korkeuseroja. Niitä voidaan käyttää myös imukupin asettamiseen varovasti hieman vaurioituneeseen työkappaleeseen.

Joustovarret

Pidikkeet ja kiinnittimet

Pidikkeet ja kiinnittimet

Pidikkeitä ja kiinnittimiä käytetään imukuppien yhdistykseen runkoon tai poikkipalkkiin. Ne toimivat liittiminä alumiiniosuuksilla, nelikulmaisiin ja pyöreisiin putkiin ja takaavat täydellisen joustavuuden imukuppeja kiinnitettäessä ja säätäessä.

Pidikkeet

Kiinnittimet

Profiilit, poikkipalkit ja liittimet

Profiilit, poikkipalkit ja liittimet

Näitä käytetään alipainetarrainsysteemin perusrungon luontiin. Profiileja voi käyttää myös alipainekanavina ja jakokappaleina, jotta vähennetään tarvittavien letkujen määrää. Schmalz tarjoaa laajan valikoiman lisävarusteita alipainejärjestelmän perusrakenteen luomiseen.

Profiilit, poikkipalkit ja liittimet

 
XLöysitkö sen mitä etsit?

Autamme sinua mielellämme.

Puh. +358 10 2312 011

schmalz@schmalz.fi

Puh.  +358 10 2312 011
 

Seuraavat virheet tulivat esille lomakkeen lähettämisen yhteydessä:

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

*) Merkityt kentät ovat pakollisia.