Alipainetarraimet tehostamaan automatisoituja prosesseja

Alipainetarraimia käytetään automatisoiduissa prosesseissa robottisovellusten kanssa tehostamaan kappaletavaran käsittelyä. Yleisimmin yksittäinen tarrain tai useammasta tarraimesta rakennettu tarrainpää kiinnitetään robottivarteen. Näin voidaan nostaa ja siirtää nopeasti ja tehokkaasti joko yksittäisiä kappaleita tai kokonaisia kerroksia paikasta A paikaan B.

Alipainetarraimat FXP ja FMP

Laajapinta-alaiset alipainetarrainsysteemit FXP ja FMP

Ison tartuntapinta-alan omaavat alipainetarraimet FXP ja FMP tuovat huomattavasti lisää joustavuutta automatisoituihin kappaletavaran käsittelyprosesseihin. Automatisoidut tehtävät, kuten lavojen pakkaaminen ja purkaminen, kappaleiden valinta ja tuotteiden järjestäminen, suoritetaan näillä alipainetarraimilla. Alipainetarraimet ovat käyttövalmiita tarrainsysteemejä ja ne on saatavilla joko integroidun alipainekehittimen kanssa tai ilman. Alipainetarraimet on suunniteltu modulaarisiksi, niin että on mahdollista yhdistää useita alipainetarraimia yhdeksi kokonaiseksi järjestelmäksi.

Laajapinta-alainen alipainetarrainsysteemi FXP ja FMP

Alipainetarrain SBX

Laajapinta-alainen alipainetarrainsysteemi SBX

Ison tartuntapinta-alan omaava alipainetarrain SBX on mallien FXP ja FMP jykevä veli. SBX-tarrainta käytetään suurta voimaa vaativien tuotteiden käsittelyyn, joissa on hyvin epätasainen ja karhea pinta, kuten esimerkiksi puutavarassa. Alipainetarrain on kevyt ja pienikokoinen, joka tekee siitä täydellisen käytettäväksi robottisovelluksissa. SBX-alipainetarrain on käyttövalmis ja se on saatavilla joko integroidun alipainekehittimen kanssa tai ilman.

Laajapinta-alainen alipainetarrainsysteemi SBX

Alipainetarttuja SPZ

Alipainekerrostarrain SPZ

SPZ-sarjan alipainetarraimella voidaan lastata ja purkaa lavan koko tuotekerros yhdellä kertaa, vaikka kerros olisikin vain puoliksi täynnä. Tällaista tarttujaa käytetään moderneissa jakelukeskuksissa ja pakkausasemissa tuotannon tehostamiseen silloin kun toiminnan sykliaikoja halutaan pienentää. SPZ on modulaariksi suunniteltu täydellinen tarttujasysteemi.

Alipainekerrostarrain SPZ

Tarrainkehikko SSP

Tarrainkehikko SSP

Alipainetoimiset SSP-tarrainkehikot suunnitellaan ja rakennetaan modulaaristen FMP ja SBX tarttujien pohjalta tai erillisistä imukuppiratkaisuista. Alipainetoimisia tarrainkehikkoja käytetään sekä puristin- ja taivutuskeskuksien robottien yhteydessä sekä muovin, ruiskupuristuksen ja tyssäyslaitteiden automatisoinnissa. Useimmissa tapauksissa tarrainkehikot ovat täydellisiä tarttujajärjestelmiä, jotka on suunniteltu täysin asiakkaan käyttötarkoitusten mukaisesti.

Tarrainkehikot SSP

 
XLöysitkö sen mitä etsit?

Autamme sinua mielellämme.

Puh. +358 10 2312 011

schmalz@schmalz.fi

Puh.  +358 10 2312 011
 

Seuraavat virheet tulivat esille lomakkeen lähettämisen yhteydessä:

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

*) Merkityt kentät ovat pakollisia.