Ura

Schmalzin työntekijä

Innovatiivset tuotteet ja paras palvelu eivät pelkästään ole menestyksekkään yrityksen tärkeimmät tekijät. Ammattitaitoiset ja tyytyväiset työntekijät ovat avainasemassa yrityksen menestykselle ja sen johtamiselle parhaimpiin suorituksiin.

”Työntekijöiden tietotaito, kokemus ja omistautuminen tukevat toimintaamme. Haluamme kiittää päällikköjämme ja työntekijöitämme heidän sitoumuksestaan ja innokkuudesta jokapäiväisessä työssä sekä heidän uskollisuudestaan ja yhteistyöstä jaetuissa tehtävissä”, kiittävät Dr. Kurt Schmalz ja Wolfgang Schmalz, kansainvälisen Schmalz Groupin toimitusjohtajat.

Oy Schmalz Ab kuuluu kansainväliseen Schmalz Groupiin, jonka pääkonttori on Saksan Schwarzwaldissa. Schmalzin menestys perustuu työntekijöiden kykyihin, ammattitaitoon ja sitoumukseen tehdä työnsä parhaalla mahdollisella tavalla. Schmalz tarjoaa työntekijöilleen turvallisen ja vakaan työpaikan.

Tule mukaan yritykseen, jossa on selkeä organisaatio, reilut edut ja joka toimii kansainvälisessä ympäristössä. Työntekijämme tekevät yrityksestämme yhden parhaista paikoista tehdä työtä ja kehittyä osaavaksi ammattilaiseksi. Schmalz vahvistaa monikulttuurista osaamista ja liikkuvuutta rajojen yli vaihdattamalla tehtäviä Schmalz Groupin sisällä.

 
XLöysitkö sen mitä etsit?

Autamme sinua mielellämme.

Puh. +358 10 2312 011

schmalz@schmalz.fi

Puh.  +358 10 2312 011
 

Seuraavat virheet tulivat esille lomakkeen lähettämisen yhteydessä:

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

*) Merkityt kentät ovat pakollisia.