Schmalz, alipaineteknologian ammattilainen

Pentti Koponen, toimitusjohtaja, Oy Schmalz Ab
Pentti Koponen, toimitusjohtaja, Oy Schmalz Ab

Schmalz Oy:n toimipaikka on VANTAA. Myyntikonttorillamme sinua palvelee ammattitaitoinen ja aidosti asiakkaista välittävä henkilöstö. Olemme erikoistuneet alipainetekniikkaan ja palvelemme asiakkaitamme kaikilla toimialoilla. Lähdemme aina asiakkaan tarpeista ja sovitamme toimintamme aina tapauskohtaisesti.

Schmalz tarjoaa laajan valikoiman komponentteja ja asennusvalmiita kokonaisuuksia alipainetekniikkaan liittyen. Tuotevalikoimaan kuuluvat mm. alipainekomponentit, alipainetarttujat- ja tarraimet, ergonomiset alipainenostimet sekä alipainekiinnittimet CNC-koneisiin. Kaikki Suomea koskevat palvelut on keskitetty Vantaan konttorille.

 

Schmalz Oy on osa kansainvälistä konsernia, johon kuuluu tällä hetkellä 16 omaa tytäryhtiötä. Pääkonttori ja valmistus sijaitsevat Glattenissa, Saksassa. Maailmanlaajuisesti Schmalz työllistää tällä hetkellä yli 600 henkilöä. Schmalz on perheyritys, jossa kaksi veljestä, Dr. Kurt Schmalz ja Wolfgang Schmalz, johtavat yritystä kolmannessa sukupolvessa. Veljekset ovat yhdessä tehneet Schmalzista yhden kansainvälisesti johtavista alipaineteknologian valmistajista ja markkinoijista maailmassa.

 
XLöysitkö sen mitä etsit?

Autamme sinua mielellämme.

Puh. +358 10 2312 011

schmalz@schmalz.fi

Puh.  +358 10 2312 011
 

Seuraavat virheet tulivat esille lomakkeen lähettämisen yhteydessä:

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

*) Merkityt kentät ovat pakollisia.