JumboFlex-alipainenostin

Yhden käden käyttö, max. 50 kg:n työkappaleet

JumboFlex-alipainenostimella voit liikuttaa kevyempiä tavaroita 50 kg asti ergonomisesti ja suurilla syklinopeuksilla. Ohjainkahva sopii helposti käteen ja käyttäjä voi työskennellä sillä pitkiä ajanjaksoja väsymättä. Yksinkertaisella yhden sormen hallinnalla nostaminen, laskeminen ja vapauttaminen ovat erittäin intuitiivisia. JumboFlexin laajat käyttömahdollisuudet mahdollistavat sen käytön lähes kaikissa tehtävissä. Siinä on vakiona pikavaihtojärjestelmä, joka korvaa alipainetarraimet. Pystypuolelta tarratut työkappaleet heilautetaan automaattisesti vaaka-asentoon, josta niitä voidaan kiertää jatkuvasti.

Dokumentaatio

Modulaarinen järjestelmä

JumboFlex 50:n käyttöyksikkö 50 kg:n maksimikuormille eroaa JumboFlexin 20 ja 35 kg:n maksimikuormista.

Ohjainkahva JumboFlex 50

JumboFlex-alipainenostimen lisätarvikkeet

Radiokaukosäädin SRC

Säästä jopa 40% energiaa napin painalluksella

Kauko-ohjain SRC:llä voit sammuttaa alipainekehittimen suoraan ohjainkahvasta, kun sitä ei käytetä, ja kytkeä sen sitten takaisin päälle. Kauko-ohjaimen hallinta aktivoidaan napin painalluksella, eikä se tarvitse virtalähdettä integroidun induktiogeneraattorin ansiosta.

sbb

Melunvaimennin SBB

Vähentää melua

SBB-äänieristysrasia vähentää tyhjiön ääntäTuottaja ja suojaa häntä ulkoiselta saastumiselta.

Pölysuodatin STF

Suojaa lialta

STD-pölysuodatin pitää lian poissa alipainekehittimestä, sitä suositellaan kehittimen suojaamiseksi. Se voidaan puhdistaa nopeasti ja helposti.

Moottorisuojakytkin MSS

Suojaa lämmön ylikuormitukselta

MSS-moottorisuojakytkimellä alipainekehitin voidaan kytkeä päälle/pois ja suojata ylivirralta. Se voidaan integroida Schmalzin nostinpylvääseen ilman monimutkaista johdotusta ja se voidaan myös lukita.

Säilytysteline AB-JU

Turvallista säilytystä

AB-JU-säilytystelinettä voidaan käyttää JumboFlexin säilytykseen, kun se ei ole käytössä. Se suojaa nostoputkea ja alipainetarraimia.

Suojaputki SCHU-SCHL

Suojaa kulumiselta

Suojaputki estää mekaanisia vaurioita nostoputkelle ja se on helppo puhdistaa. Suojaputki tulee vakiovarusteena JumboFlexin mukana.