JumboSprint-alipainenostin

Kompaktit työkappaleet max. 300 kg

JumboSprintissä on jousenmuotoinen ohjainkahva, joka yltää koko laitteen ympäri. Tämä mahdollistaa käyttäjän sijoittaa se optimaalisesti kompakteille tavaroille, kuten pusseille ja muovisangoille. Kuormaa nostetaan vetämällä kahvan vivusta ja lasketaan painamalla sitä alas.

Dokumentaatio

Modulaarinen järjestelmä

JumboSprint-alipainenostimen lisätarvikkeet

Kauko-ohjain SRC

Säästää jopa 40% energiaa napin painalluksella

Kauko-ohjain SRC:llä voit sammuttaa alipainekehittimen suoraan ohjainkahvasta, kun sitä ei käytetä, ja kytkeä sen sitten takaisin päälle. Kauko-ohjaimen hallinta aktivoidaan napin painalluksella, eikä se tarvitse virtalähdettä integroidun valokennon ansiosta.

SWA-pikavaihtoadapteri

Alipainetarraimet voidaan vaihtaa nopeasti

SWA-pikavaihtoadapteri mahdollistaa alipainetarraimen nopean ja helpon vaihdon muuttuvien työkappaleiden mukaisesti.

Kiertoyksikkö DE

Kiertää työkappaleita jatkuvasti

DE-kiertoyksiköllä alipaineella tartuttavia työkappaleita, painoltaan max. 200 kg, voidaan kiertää jatkuvasti ja ne voidaan sijoittaa tarkasti.

Ilmayksikkö BEL

Vapauta työkappaleet heti

BEL-ilmayksikkö mahdollistaa ei-huokoisten työkappaleiden vapauttamisen alipainetarraimesta ja laskemisen alas.

Melunvaimennin SBB

Vähentää äänen tasoa

SBB-melunvaimennin alentaa alipainekehittimen melutasoa 65 dB:iin(A) ja suojaa sitä ulkopuolen lialta. Se voidaan asentaa helposti lisävarusteena tulevaan puhallintelineeseen.

Pölysuodatin STF

Suojaa lialta

STD-pölysuodatin pitää likapartikkelit poissa alipainekehittimestä ja sitä suositellaan kehittimen suojaamiseksi. Valinnainen differentiaalipaineen monitorin signaalivalo osoittaa, että likainen suodatin täytyy vaihtaa.

Jatkokappale SZV

Yltää syviin säiliöihin

Jatkokappale SZV mahdollistaa säiliöiden, kuten säleaitioiden ergonomisen kuormauksen ja purun.

Moottorisuojakytkin MSS

Suojaa lämmön ylikuormitukselta

MSS-moottorisuojakytkimellä alipainekehitin voidaan kytkeä päälle/pois ja suojata ylivirralta. Se voidaan integroida Schmalzin nostinpylvääseen ilman monimutkaista johdotusta ja se voidaan myös lukita.

Suojaputki ja pidätysverkko

Suojaa kulumiselta

Suojaputki estää mekaanisia vaurioita nostoputkelle ja se on helppo puhdistaa. Pidätysverkko suojaa alipainetarraimia ja nostoputkea, kun putkinostin ei ole käytössä ja se mahdollistaa tilaa säästävän säilytyksen.