Palvelut vakuuminostimille ja nostureille

Käytössämme on vuosien kokemus, jonka avulla suunnittelemme juuri teidä sovellukselle sopivan järjestelmän. Asiakkaana voit odottaa ergonomista käsittelyratkaisua, joka tekee prosessistasi tehokkaamman. Helppokulkuiset alumiininostimet mahdollistavat suuren toimintanopeuden ja tarkkuuden - alipainenostimen kanssa tai itsenäisenä nostolaitteena.

Korkeasti koulutetut järjestelmäkonsultit tukevat sinua suunnitteluvaiheesta tyhjiöjärjestelmän kokoonpanoon ja käyttöönottoon asti ja tietysti myös sen jälkeen.

Soittopyyntö ja tapaamispyyntö

Tuotekysely

Yhteystiedot

Oy Schmalz Ab
Taivaltie 5
01610 Vantaa
Suomi

P: +358 10 2312 011
schmalz@schmalz.fi

Ota yhteys asiakasneuvojaan

Autamme mielellämme sinua ja autamme sinua löytämään optimaalisen ratkaisun sovellukseesi. Valitse alueesi tai maan yhteyshenkilö.

Käyttöönotto ja ohjeet

Kun tuotteet toimitetaan, huoltoteknikomme ovat pyynnöstä saatavana auttamaan sinua paikan päällä käyttöönottoa varten ja opastamaan työntekijöitäsi.

Huolto ja kunnossapito

Mahdollisten korjaustapausten välttämiseksi, tarjoamme erityisiä huoltosopimuksia tyhjiönostimillemme. Huoltoteknikomme suorittavat myös testit lakisääteisten määräysten mukaisesti.

Luettelot ja esitteet

Esitteet ja luettelomme antavat sinulle yksityiskohtaisen kuvan tuotevalikoimastamme.

Laatu ja takuu

Schmalzilla on erittäin korkeat vaatimukset tuotteiden ja palveluiden laadulle. Lukuisat ISO-standardin mukaiset sertifikaatit kertovat laadukkaista tuotteista.

Käytetyt laitteet

Käytettyjen laitteiden valikoima tarjoaa sinulle mahdollisuuden ostaa tyhjiöputkenostimia tai tyhjiönostolaitteita vieläkin houkuttelevampaan hintaan.

Demohuone

Jokainen työkappale on erilainen. Jotta sen käsittely olisi mahdollisimman turvallista, voimme tarvittaessa suorittaa nostokokeita näytteesi kanssa.

Lisätietoja varten ota yhteyttä

Tyhjiönostimet käytössä

Videot osoittavat Schmalzin tyhjiönostureiden
mahdollisai sovelluksia.