VacuMaster Basic -alipainenostin

Nostokapasiteetti 750 kg asti

VacuMaster Basicin monipuolinen vakiovarustus tekee siitä korvaamattoman monissa käyttösovelluksissa. Sen lisäksi VacuMaster Comfortissa on ohjainkahva, joka kokoaa kaikki laitteen ohjaimet yhteen sekä alipainekehittimen, joka vähentää energiankulutusta.

Dokumentaatio

Perusmoduuli

Perusmoduuli on jokaisen VacuMasterin sydän. Se sisältää alipainekehittimen, äänivaroituslaitteen sekä kaikki mittaus- ja ohjauslaitteet. Sovelluksesta riippuen voit valita kolme eri perusmoduulia, joiden muoto ja rakenne on optimaalisesti suunniteltu käsittelytehtävään.

Vaakasuuntainen käsittely

Nostokapasiteetti 750 kg:aan asti

Vakiorakenne alipainekehittimellä, äänivaroitus, alipainemittari (manometri) ja moottorinsuojakytkin. Komponenttien suojaus vankan metallisuojan alla.

90° kallistus

Nostokapasiteetti 500 kg:aan asti

Perusversio lisää elektroniseen käyttöön tärinättömän, jatkuvan kallistuksen 90°.

180° kääntö

Nostokapasiteetti 500 kg:aan asti

Perusversio lisää elektroniseen käyttöön tärinättömän, jatkuvan käännön 180°.

Modulaarinen järjestelmä

Modulaariset elementit

Manuaalinen liukuventtiili

Luotettava ja turvallinen alipaineen hallinta

VacuMaster Basic manuaalisella liukuventtiilillä turvallista käyttöä varten kaksinkertaisella käytöllä ja tarttumisenestosuojauksella. Estää tahattoman kuorman irtoamisen.

Liittimet

Kevyt, vankka ja joustava

Alumiinin ja vahvan muovin yhdistelmä mahdollistaa poikkipalkkien ja imulevyjen helpon säätämisen sopeutumaan muuttuviin muotoihin.

Kuormapuomi

Integroitu alipainesäiliö

Suuri alipainesäiliö estää kuormaa putoamasta sähkökatkoksen sattuessa ja se tekee tartunnasta nopeampaa toistuvissa nostoprosesseissa.

Imulevyt

Monipuolinen jokaiseen tehtävään

Mahdollistaa optimaalisen sovituksen työkappaleeseen ja vaatimuksiin, kuten lämmönkestävyys, elintarviketurvallisuus ja jälkiä jättämätön tartunta. Valitse ripustuksesta, joka on jäykkä, jousikiinnitetty tai sekä joustava että jousikiinnitetty.

Lisävarusteet VacuMaster Basic -nostolaitteelle

Kääntyvä ohjainkahva

Maksimoi pinoamiskorkeudet

Suuret korkeuserot eivät ole ongelma kallistuvalla ja lukkiutuvalla ohjainkahvalla. Työskentelyasento pysyy ergonomisena kaikissa asennoissa.

Alipainetarraimen sammutus

Sopeutuu muuttuviin työkappaleisiin

Alipainetarraimen sulkuventtiilin useat alipainetarraimet voidaan sammuttaa leikattujen kappaleiden käsittelyä tai aukoilla olevien kappaleiden käsittelyä varten.

Pysäytystelineet

Nostolaitteen turvallinen säilytys

Kun nostolaite ei ole käytössä, pysäytystelineet mahdollistavat säilytyksen turvallisesti imulevyjä suojaten. Tämä mahdollistaa nostimen käytön muihin käyttötarkoituksiin.

CEE-Connect

Pikasähköliitäntä

CEE-pistoke mahdollistaa nostolaitteen nopean liittämisen virtalähteeseen ja irrottamisen siitä tarvittaessa (vain VacuMaster Basic).

Imulevyn suojat

Jälkiä jättämätön käsittely

Imulevyjen suojat estävät levyjä jättämästä jälkiä herkkiin työkappaleisiin, kuten lasilevyihin ja aurinkopaneeleihin.

Vedenerotin

Suojaa vedeltä

Huoltovapaa vedenerotin estää vettä pääsemästä alipainekehittimeen kosteiden prosessien, kuten vesisuihkuleikkauksen aikana.