Alipainekomponentit

Imukupit

Tuotevalikoimamme sisältää runsaasti erilaisia imukuppeja, eri kokoja ja materiaaleja tarjoten oikean imukupin jokaiseen käyttötarkoitukseen. Imukupit koostuvat elastomeerisesta osasta ja liitäntänipasta.

Erikoistarraimet

Erikoistarraimia voidaan käyttää käyttösovelluksissa, joissa tavalliset imukupit eivät saa aikaan alipainetta. Schmalz tarjoaa laajan valikoima erikoistarraimia, joissa on eri muotoja, kokoja ja toimintaperiaatteita.

Tarrainjärjestelmät ja alipainetarttujat

Yleiset pinta-alan tarrainjärjestelmät. Modulaarinen järjestelmä alipainetarttujille. Valmiina liitettäviksi moniin eri robottisovelluksiin.

Kiinnityselementit

Schmalz tarjoaa laajan valikoiman kiinnitysmahdollisuuksia imulevyjen integrointia varten tai erikoistarraimia alipainejärjestelmään.

Alipainekehittimet

Alipainekehittimet tarjoavat vaaditun alipaineen. Alipaine muodostetaan joko pneumaattisesti (ejektorit) tai sähköisesti (pumput, puhaltimet). Ejektorit tarjoavat älykkäitä toimintoja energian ja prosessin hallintaan.

Venttiilitekniikka

Venttiilejä käytetään sekä alipaineen että paineilman hallintaan. Oikeat venttiilit voivat parantaa sekä prosessin luotettavuutta että alipainejärjestelmän kustannustehokkuutta.

Kytkimet ja järjestelmän valvonta

Laitteet järjestelmän valvontaan ovat erittäin tärkeitä alipainejärjestelmän turvallisen käytön turvaamiseksi. Schmalz tarjoaa laajan valikoiman kytkimiä, mittaus- ja ohjauslaitteita sekä varoituslaitteita.

Suodattimet ja liitännät

Suodattimet suojaavat alipainekehitintä likaantumiselta. Alipainejakokappaleet, letkujohdot ja liitännät täydentävät alipainejärjestelmän ja liittävät imulevyt alipainekehittimiin.