Schmalzin robottiikka

Älytarraimet Coboteille

Tarrain ratkaisuja Coboteille ja pienille roboteille

Pienet ja kevyet robotit, joiden hyötykuorma on jopa 25 kilogrammaa, ovat yhä suositumpia lukuisissa sovelluksissa pienissä ja keskisuurissa yrityksissä. Loppujen lopuksi ne ovat paljon edullisempia, kuin perinteiset teollisuusrobotit. Ne voidaan ohjelmoida ilman erityistaitoa ja ne voivat toimia yhteistyössä ihmisten kanssa. Ns. Räätälöidyt tarrainjärjestelmät ovat edellytys robotille, jotta ne voidaan mukauttaa joustavasti melkein mihin tahansa tehtävään.

Schmalz tarjoaa tarraimia ja alipainepumppuja kaikille markkinoilla oleville Coboteille ja kevyille roboteille. Tarjoamme yksilöllisiä ja optimaalisia ratkaisuja monenlaisiin sovelluksiin - helppo valita- helppo integroida.

Oikea tarttuja jokaiseen tehtävään

Kevyet robotit, kuten kaikki teollisuusrobotit ovat riippuvaisia työkaluista - ja monissa tapauksissa työkalut ovat tarrainjärjestelmiä. Tarraimet muodostavat rajapinnan työkappaleeseen ja ovat siksi kriittinen osa koko järjestelmää. Tarraimen avulla robotti mm. voi noutaa, siirtää, käsitellä, lajitella ja pinota monenlaisia tuotteita ja komponentteja.

Alipainetarraimet mahdollistavat erityisen hellävaraisen kappaleen käsittelyn. Kompakti, tilaa säästävä alipainetarrain järjestelmä sekä tartunta kappaleen päältä mahdollistaa kappaleiden asettelemisen vierekkäin.

Schmalzin robottiikka

Schmalz tuotteita Cobotteja ja kevyt robotteja varten

Robotti asetukset

Ennalta määritellyt poiminta sarjat mahdollistavat nopean tarraimen valinnan cobottiisi. Tarttujat sisältävät alipaine generaattorin ja imukuppi tarraimen.

Robotti asetukset

Alipainetarraimet

Alipainetarraimet ovat suunniteltu käytettäväksi Cobottien kanssa. Alipainetarrain ei vaurioita kappaletta ja tarjoaa varman poiminnan käyttäjälle.

Alipainetarraimet

Alipaineen tuotto

Sähkötoimiset alipainepumput tarjoavat suurta joustavuutta. Cobot pumput ovat itsenäisiä eivätkä tarvitse ylimääräisiä letkuja.

Alipaineen tuotto

Valintatyökaluja

Schmalz valintatyökaluilla voit valita nopeasti ja helposti oikeat tuotteet sinulle ja sovelluksellesi. Kokeile heti!

Valintatyökaluja

Järjestelmän komponentit

Yksittäisten komponenttien ja tekniikan yhdistäminen muodostaa erittäin tehokkaan kokonaisjärjestelmän ja mahdollistaa samalla korkean joustavuuden sovelluksissa.

Yksi suurimmista eduista pienemmille yrityksille ja ”käsityöläisille” on Cobotin yksinkertainen käyttöönotto alipainetarraimella. Älykkäiden ja erittäin tehokkaiden järjestelmien kanssa työskentelemiseksi ei vaadita monimutkaista robottiohjelmointia. Pelkkä intuitiivinen, ohjattu robotin opetus riittää. Jos alipainepumppu on kytketty älypuhelimeen NFC: n kautta, Schmalz ControlRoom -sovelluksella voidaan lukea ja seurata prosessidataa, muuttaa alipainepumpun asetuksia ja tilata varaosia. Tämä tekee käyttöönoton entistä nopeammaksi.

  1. Cobot Pumppu
  2. Asennuslevy
  3. Alipaineen tuottoyksikkö
  4. Alipainetarrain
  5. Työkappale
  6. Cobotin näyttö
  7. Sovellus

Applications for Cobots

Small selection of applications for which

Cobots with vacuum grippers are

particularly suitable