Tietoa Schmalzista

Schmalz on asiantuntija alipainetekniikan alalla Suomessa. Osana kansainvälistä Schmalz-konsernia tarjoamme asiakkaillemme tehokkaita ratkaisuja alipaineautomaatioon ja käsittelyjärjestelmiin eri teollisuuden aloilla.

Kattava valikoima mahdollisia käyttösovelluksia Schmalzin tuotteille ja palveluille vaatii osaamista ja erittäin paljon joustavuutta - yrityksemme kaksi tärkeintä vahvuutta. Schmalz tarjoaa asiakkailleen tehokkaita ratkaisuja, jotka ovat tarkasti räätälöityjä heidän käyttötarkoituksiinsa.

Schmalz on ollut perheyritys jo yli 100 vuoden ajan. Ajattelumme ja toimintamme perustuu kestävän kehityksen periaatteelle: taloudellinen menestys yhdistettynä ekologiseen ja yhteiskunnalliseen sitoutumiseen.

Asiakkaiden vakuuttaminen vaatii innostuneita työntekijöitä, jotka kehittävät erinomaisia innovatiivisia tuotteita ja markkinoivat niitä asiakkaiden vaatimusten ja tuottavuuden mukaisesti. Schmalzin työntekijät saavat motivaationsa keskimääräistä korkeammasta panostuksestaan ja uskollisuudesta modernille yrityskulttuurille, ja he jakavat yrityksemme taloudellisen menestyksen.

Yksi perusperiaatteistamme on, että johto sekä työntekijät ovat sitoutuneet työskentelemään yhteistyössä reilulla ja ystävällisellä tavalla. Perusperiaatteilla myös varmistetaan, että meillä on yhtenäinen lähestymistapa asiakkaisiimme ja kumppaneihimme ympäri maailman. Ne muodostavat perustan päivittäiselle vuorovaikutuksellemme Schmalz-konsernissa ja ovat johtaneet luottamuksellisen ja nautittavan työskentely-ympäristön kehittymiseen.

Lisätietoja Schmalzista kohdasta "Yritys".