Työskentely Schmalzilla

Schmalz on alipainetekniikan johtava maailmanlaajuinen toimittaja automaatio-, käsittely- ja tartuntatekniikassa. Teknisesti vaativien tuotteiden kehittäminen ja työskentely yhteistyössä asiakkaiden kanssa on tärkeää Schmalzille.

Schmalz on nuori, dynaaminen yritys. Työntekijöidemme nopeasti kasvava määrä tuo tiimiimme tuoretta voimaa ja uusia ideoita. Schmalzin tavoitteena on olla maailman johtava alipainetekniikan toimittaja, joka toimii kansainvälisesti kaikkialla maailmassa. Kolmannen sukupolven perheyrityksenä yrityksen pitkäaikainen suunta on sen menestyksen tärkein pilari. Schmalz ei ole ainoastaan taloudellisesti menestynyt, vaan se on myös erittäin aktiivinen ympäristön ja yhteiskunnallisten projektien suhteen. Työntekijät hyötyvät tästä sitoutumisesta kiinnostavien töiden muodossa, joihin liittyy hyvä työpaikan varmuus ja kattavat etupaketit.

Tämän kattavan etupaketin lisäksi Schmalzin työntekijät hyötyvät myös yrityskulttuurista, jota leimaa luottamus ja reiluus. Schmalz on sitoutunut toimimaan vastuullisesti ympäristön ja yhteiskunnan suhteen, ja nämä tavoitteet ovat osa yrityksen strategista suuntaa. Tämä tarkoittaa, että yrityksen keskittyminen kestävään kehitykseen vaikuttaa positiivisesti työntekijöihin ja he inspiroituvat puhumaan ekologisten ja yhteiskunnallisten asioiden puolesta.