Profiili

Schmalz on markkinajohtaja alipaineautomaation ja ergonomisten käsittelyratkaisujen alalla. Schmalzin tuotteita käytetään kaikkialla maailmassa, esim. logistiikassa, autoteollisuudessa, elektroniikan alalla tai huonekaluvalmistuksessa. Laaja tuotevalikoima alipaineautomaation yksikössä sisältää yksittäisiä komponentteja, kuten imukuppeja ja alipainekehittimiä sekä kattavia tarrain- ja kiinnitinjärjestelmiä työkappaleiden pitämiseen, esim. CNC-konekeskuksissa. Käsittelyjärjestelmät -yksikkö tarjoaa innovatiivisia käsittelyratkaisuja alipainenostimille ja nostinjärjestelmille teollisuuden ja käsiteollisuuden käyttöön. Virtalähdeyksiköllä Schmalz on luonut uuden pilarin kiinteiden virtalähteiden alalla.

Kattavalla konsultoinnilla, innovaatioon ja ensiluokkaiseen laatuun keskittyen Schmalz tarjoaa asiakkailleen pitkäkestoisia etuja. Schmalzin älykkäät ratkaisut tekevät tuotanto- ja logistiikkaprosesseista joustavampia ja tehokkaampia samalla kun se valmistelee niitä digitalisaation kasvavaan trendiin.

Omilla toimipaikoillaan ja myyntikumppaneillaan Schmalz on edustettuna yli 80 maassa ja kaikilla tärkeillä markkinoilla. Perheyrityksellä on n. 1 500 työntekijää pääkonttorissa Glattenissa (Schwarzwaldin alue Saksassa) ja sen 19 tytäryhtiöllä ympäri maailman.

Visio

Tyytyväiset asiakkaat ja turvallinen tulevaisuus ovat visiomme tärkeitä osia.

Lue lisää

Omakuvamme

Kestävä kehitys ja reiluus ovat muodostaneet Schmalzin yhtiön menettelytavan sukupolvien ajan.

Lue lisää

Liiketoimintayksiköt

Schmalz on jaettu kolmeen liiketoiminta-alueeseen: Automaatio, käsittely ja kiinnitinteknologiat. Alipainetekniikan avulla voimme lisätä tehokkuuttamme näiden markkinoiden tuotantoprosesseissa.

Lue lisää

Yrityksen historia

Alusta lähtien jatkuva muutos on ollut yhtiömme vakituinen seuralainen.

Lue lisää