Liiketoimintayksiköt

Schmalzin tuotevalikoima on jaettu seuraaviin liiketoimintayksiköihin:

Alipainetekniikkaa automaatiolle

Tarjoamme laajan valikoiman alipainekomponentteja alipainejärjestelmien räätälöityihin käyttötarkoituksiin - imukupeista ja kiinnitysosista alipainekehittimiin ja kytkimiin.

Alipainetarrainjärjestelmät, valmistettuna kokonaisina, valmiiksi liitettävinä modulaarisina järjestelminä, tarjoavat joustavuutta robottikäytössä. Kokeneet järjestelmäteknikot suunnittelevat tarrainjärjestelmät.

Alipainekomponentit ja tartuntajärjestelmät

Alipainekiinnittimet kiinnittävät työkappaleet puun, muovin ja metallin käsittelyyn. Tärkeimpiin etuihin kuuluvat lyhyet koneiden asennusajat ja tehokas työkappaleiden työstäminen. Kiinnittimet manuaalisesti käsiteltäviin työkappaleisiin rakennustyömailla tai pajoissa viimeistelevät Schmalzin tuotevalikoiman.

Kiinnitinjärjestelmät

Alipainenostimet, nosturijärjestelmät ja työpajavarusteet

Alipainekäsittelyjärjestelmiä käytetään manuaalisissa työprosesseissa. Alipainenostimet, joita käytetään manuaalisesti, mahdollistavat työkappaleiden helpon ja tehokkaan käsittelyn. Yhteensopivat alumiiniset nosturijärjestelmät ovat hyvä lisä alipainenostimiin. Työpajan varusteet viimeistelevät Schmalzin alipainekäsittelyjärjestelmien tuotevalikoiman.

Alipainenostimet ja nostinjärjestelmät
Työpajavarusteet

Virtalähteet

Redoksi-akkujärjestelmät käyttävät nestemäistä ainetta virran varastointiin. Pinojen ja säiliöiden määrä ja koko energian varastointijärjestelmän teho ja kapasiteetti voidaan skaalata muista riippumattomasti. Redoksi-akkujärjestelmien teho riippuu pinojen laadusta. Schmalz keskittää huomionsa sen ydinkomponenttiin ja kehittää pinoja integroijille.

Virtalähteet