Omakuvamme

Schmalz on perheyritys ja keskitymme pitkäaikaisiin tavoitteisiin. Yrityksemme filosofia perustuu kestävän kehityksen periaatteelle: taloudellinen menestys yhdistettynä ekologiseen ja yhteiskunnalliseen sitoutumiseen. Tämä varmistaa, että pysymme omavaraisina ja sallii tarvitsemamme luovan vapauden.

Kestävän kehityksen periaatteemme sekä lean-ajattelun mukaisesti ja tehokkaat prosessit pitävät meidät jatkuvasti kilpailukykyisinä ja varmistavat asiakkaillemme, että olemme oikea valinta pitkäaikaiseksi kumppaniksi. Asiakkaamme yhdistävät Schmalzin innovatiivisiin tuotteisiin ja palveluihin, edistyneeseen tekniikkaan, jota on saatavilla maailmanlaajuisesti sekä päihittämättömään käyttötuntemukseen.

Asiakkaiden vakuuttaminen vaatii innostuneita työntekijöitä, jotka kehittävät erinomaisia innovatiivisia tuotteita ja markkinoivat niitä asiakkaiden vaatimusten ja tuottavuuden mukaisesti. Schmalzin työntekijät saavat motivaationsa keskimääräistä korkeampaan panostukseensa ja uskollisuuteensa modernista yrityskulttuurista ja jakavat yrityksemme taloudellisen menestyksen.

Yrityksemme muutosvalmius ja kapasiteetti on meille tärkeää henkilökohtaisesti. Olemme esimerkiksi vieneet itsemme onnistuneesti tulevaisuuteen perustamalla omia tytäryhtiöitä tärkeimmille kansainvälisille kasvumarkkinoille.

Yrityksesi hyötyy kumppanuudesta, joka varmistaa pitkäaikaiset ja todelliset etulyöntiasemat kilpailijoittesi suhteen – luota Schmalzin alipainetekniikan maailmaan.

Dr. Kurt Schmalz ja Andreas Beutel
Toimitusjohtajat